Novosti
Pažanin se hvatao za glavu, a Žakline gotovo zaplakala nad serviranim jelom!

novosti

Kandidati zapaprili žiriju

Pažanin se hvatao za glavu, a Žakline gotovo zaplakala nad serviranim jelom!

Kandidati su večeras pripremali glavno jelo s prilogom u 60 minuta, a za pripremu tog jela obavezno su morali koristiti sambal oelek, umak kojeg čini kombinacija više vrsta ljutih papričica i umak koji je našem žiriju natjerao suze na oči.

"Pažljivo", prvo je što je uspjela izustiti Žakline nakon što je probala jelo Zlatka i Ane kojoj je Žaklinina reakcija na servirano jelo bila smiješna. "Jeste vi ovo probali? I onda ste nam donijeli?", dodala je Žakline u nevjerici dok se Pažanin hvatao za glavu i ponovno ih opomenuo da su odabrali krivo meso za pripremu na roštilju. "Ja govorim, oni klimaju glavom i onda opet iste greške ponavljaju. Dok mi živci rade, rade", kratak i jasan je bio Pažanin.

"Slažem se sa svim što dečki kažu, jer ne mogu ništa reći", kazala je Žakline i prije nego što je uspjela išta komentirati. Ana i Zlatko su za svoje jelo zaradili 13 bodova. Najlošije ocjene večeras su pripale Katarini i Ozani koje su za svoje jelo dobile svega 11 bodova. Najbolje ocjene zaslužili su Natali i Hrvoje koji su se s 21 bodom smjestili na vrh tablice.

 

Izdvojeno

Reci što misliš!