Novosti
Chef Tomislav Špiček pokazao kako pravilno filetirati romba!

novosti

UČITE OD NAJBOLJIH!

Chef Tomislav Špiček pokazao kako pravilno filetirati romba!

Već smo u prijašnjim epizodama mogli vidjeti kako postoje kandidati koji nisu na svom terenu kad je riječ o pripremi ribe. Ovog puta je Morana bila ta koja se našla u velikoj nevolji jer je zaboravila kako filetirati romba, no da bi stvar bila bolja, u pripomoć joj je uskočio Tomek.

Očistiti romba, filetirati ga i skinuti kožu pa ga začiniti solju, paprom i začinima, zvuči kao znanstvena fantastika, no čemu služe chefovi osim da pokažu kandidatima kako to pravilno učiniti. Tako je i Špiček pokazao Morani na što se treba paziti kada je riječ o filetiranju ribe, a u ovom slučaju romba.

Svoj način pripreme romba večeras će podijeliti s kandidatima kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ jer smatra da natjecatelji još nisu usavršili filetiranje i pripremanje ribe. Okus pečenog romba stvarno je izuzetan i poseban, pa ga chefovi svakako preporučuju da ga probate. Jednostavno se čisti i izuzetno je ukusan.

Tomek je pohvalio Moranu što je dobro očistila i filetirala romba, no je li ga pravilno ispekla, doznat ćemo već u 21:40 sati u novoj epizodi showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ na RTL-u!​

Reci što misliš!