Novosti

novosti

Tko ide u finale?

Žiri polufinalistima pripremio vrlo kompliciran zadatak!

U napetom dvoboju koji odlučuje o drugom finalistu pete sezone showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' bore se dva natjecateljska para! Ante i Antonio te Morana i Domagoj imaju podjednake šanse za ulazak u finale.

U četvrtak navečer Zagrepčani i Slavonci moraju se tročlanom žiriju pokazati u najboljem svjetlu, zaboraviti na umor i manjak koncentracije te pred žiri donijeti tanjure koji dokazuju što su sve naučili u ovom kulinarskom showu.

Međutim, žiri se pobrinuo da Morani i Domagoju te Anti i Antoniju ovaj pretposljednji dvoboj sezone ne bude odviše lagan, pa su im na radnim jedinicama ostavili hrpu svježih, sezonskih namirnica od kojih je potrebno složiti jelovnik od četiri slijeda. Oba para dijele iste namirnice koje moraju uspješno ukomponirati u polufinalnu priču sastavljenu od hladnog i toplog predjela, glavnog jela i deserta.

„Košara koju smo zadali natjecateljima poprilično je komplicirana, ali ulozi su veliki. Da se razumijemo, ovo je ipak polufinale…“, kaže chef Mate Janković, napominjući kako će par s najviše bodova zasluženo ući u finale.

Andrej i Marijan po treći su put na „godišnjem“ i čekaju odluku o svojim protivnicima u finalu. Tko će im se pridružiti - Ante i Antonio ili Morana i Domagoj?

Odgovor ćemo doznati u novoj epizodi kulinarsko-natjecateljskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ i to već večeras, u četvrtak, 7. prosinca u 21:40 sati na RTL-u!

Reci što misliš!