Novosti
„Nagrada će definitivno 'otići' na usavršavanje“

novosti

Morana i Domagoj

„Nagrada će definitivno 'otići' na usavršavanje“

Pobjednici 5. sezone kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' iz showa odlaze puni dojmova i bogatiji za još jedno predivno iskustvo. Otkrili su nam kakvi su im prvi dojmovi nakon pobjede, kako će potrošiti nagrade te s kojim su suparnicima iz showa redovito u kontaktu.

„U ovom smo showu naučili najbitniju stvar – nikad ne odustati! Bez obzira koliko pojeli kakica od kozica i koliko Špiček tamburao po dupetu. Kao i da nastup u showu ne treba shvaćati preozbiljno.“, još su jučer u sobi za izjave rekli pobjednici Morana Mijač i Domagoj Žulj, nosioci titule najboljeg hrvatskog kuharsko-amaterskog para Hrvatske. Nekoliko puta su napominjali kako nastup u popularnom gastro showu RTL-a smatraju igrom, kao i da nisu mislili da će dogurati do finala, pa sada s ponosom ističu da su zapravo doživjeli jedno lijepo iskustvo iz kojeg će izvući ono najbolje i najljepše.

„Iz ovog ćemo showa ponijet puno uspomena i lijepih trenutaka. Ovo je jedno novo iskustvo kojeg ćemo se uvijek rado prisjećati. Bilo je teško i naporno prolaziti kroz natjecanje, ali se isplatilo!“, kazali su prijatelji koji se poznaju još od srednjoškolskih dana. Osim te 'besplatne' kulinarske škole, najbolji prijatelji iz Zagreba osvojili su i vrijednu novčanu nagradu od 50.000 kuna te Prima kuhinju u vrijednosti od 30.000 kuna.

„Pa, Morana i ja ćemo novčani dio nagrade definitivno potrošiti na usavršavanje i nadogradnju u području gastronomije. A za kuhinju još nismo odlučili…“, kroz smijeh otkriva uvijek opušten Domagoj koji će finalnu epizodu showa zauvijek pamtiti.

„Žiri je bio u pravu kada kaže da su u finalnoj večeri presudile nijanse. Na sve se trebalo paziti jer je, zapravo, sve imalo ulogu - od same logike slijeda do okusa, prezentacije i tehnike obrade namirnica. Smirenost je definitivno nešto čemu ni Morana ni ja nismo skloni, ali moram priznati da smo u finalu kuhali s najmanje stresa, za razliku od ostalih epizoda. Svatko od nas je imao svoju radnu jedinicu, svoju opremu, svoju pećnicu… Tako da nam je to uvelike olakšalo kuhanje.“, otkriva Domagoj koji će natjecanje svakako pamtiti i po novim prijateljima.

„Baš nam je bilo lijepo družiti se sa svima koji rade na ovom projektu. Tonce, kamermane, šminkere, frizere, grafičare, montažere, ekipa koja radi na sadržaju, ekipa iz casting sobe i još koje nismo uspjeli nabrojati - sve pozdravljamo!“, kažu Morana i Domagoj, dodajući kako se i dalje čuju s Ružicom i Dragom, Andrejem i Marijanom, Martinom i Naimom, Mateom i bakom Đurđicom, Badom i Tocom, Ninom i Brankom te Antonijem.

Reci što misliš!