Novosti
“Stvorili smo si probleme ulaskom u finale, sada moramo kuhati večere za prijatelje”
RTL

novosti

Andrej i Marijan nakon showa:

“Stvorili smo si probleme ulaskom u finale, sada moramo kuhati večere za prijatelje”

Otac i sin u subotu navečer izgubili su u finalu showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ od svojih prijatelja Morane i Domagoja.

Andrej i Marijan radili su riblji jelovnik, a nijanse su odlučivale te su sitnice presudile u korist simpatičnih prijatelja Morane i Domagoja.

“U finalnom meniju ne bismo ništa mijenjali jer je u datom trenutku, pod stresom i vremenom koje smo imali, ispao je odličan. Da smo kuhali u domaćoj atmosferi, vjerojatno bi napravili neke male izmjene, ali smo izuzetno zadovoljni i ne žalimo ni za čim”, kazao je Andrej nakon što su on i njegov tata ispali iz showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’.

„Kada smo ušli u ovaj show, na samom početku smo rekli kako to činimo i da se nas dvojica međusobno bolje upoznamo. Ja sam ga stvarno bolje upoznao u ovom showu, jer Andrej nije takav kod kuće. Znao sam da je njegovo ponašanje produkt stresa, njegove želje za napredovanjem i učenjem. To je zapravo pokazatelj kako te atmosfera na setu ponese, samo ovdje i nigdje više.“, otkrio je uvijek staložen i miran Marijan, kojem se sin javno ispričao za nekoliko neugodnih situacija tijekom natjecanja.

Osim što su poboljšali svoje odnose i bolje se upoznali u showu, Andrej i Marijan priznaju kako su na setu stekli kvalitetno kulinarsko znanje koje planiraju primjeniti u budućim planovima.

“Morana, Domagoj i ja već smo kuhali zajedno na Pivskom fesfivalu i dobili odlične kritike. Također, imao sam priliku raditi i ekskluzivnu večeru s Tomom Gretićem. Uz to, postoje neki planovi vezani uz gastronomiju, ali za sada su to samo dogovori i razmisljanja oko nekih projekata”, otkrio je Andrej koji nakon izlaska iz showa planira napraviti malu pazu od kuhanja i aktivno se odmarati.

Iako se nadaju da će sada malo predahnuti od kuhanja, njihovi bližnji imaju drugačiji plan za njih.

“Činjenicom da smo ušli u super finale stvorili smo si samo probleme, jer trenutno imamo listu čekanja prijatelja za kuhanje večera. No, mislim da sada treba dati prostor onima koji su se pokazali kao najbolji - Morani i Domagoju, za koje mislim da su to apsolutno zaslužili i želim im da se profiliraju kao ljudi koji imaju ogroman potencijal u kuhinji”, zaključio je Andrej.

 

Reci što misliš!