Novosti
Mogu li umirovljenice pogoditi što mladi vole jesti?

novosti

Večeras u 21:15 sati

Mogu li umirovljenice pogoditi što mladi vole jesti?

One su najiskusnije kandidatkinje na 321-trgu i u svom su bogatom kulinarskom životu skuhale na desetke tisuće jela. No, ipak se boje da se mladim gošćama, koje večeras u showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' odlučuju tko nastavlja natjecanje, neće svidjeti njihov tradicionalni jelovnik.

S obzirom da večeras dva natjecateljska para odlaze kući, Ružica i Barica odlučile su pokazati se u najboljem svjetlu. Ako večeras napuste show, neka to bude s bogatim, tradicionalnim jelovnikom u kojem vlada domaće vučeno tijesto i mesna rolada sa šljivama.

Ovakav bogat meni sigurno će razveseliti Tomislava Špičeka i Mateju Domitrović Sabo, no umirovljene rođakinje iz Sv. Ivana Zeline misle da im pohvalne riječi žirija neće biti dovoljne za prolaz. 

„Dolazi ova mladež u studio i ja ih gledam. Ne budu one znale cijeniti niti stubičku pisanicu, niti zeljanicu niti lopare za desert. Ove djevojke nisu naučene na to“, pribojava se Ružica da su tradicionalne delicije strani pojam mažoretkinjama, djevojkama koje večeras odlučuju koja će dva para pustiti u TOP 10.

Predviđa li Ružica svoj odlazak iz showa, doznat ćemo večeras u novoj epizodi „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, večeras u 21:15 na RTL-u!

 

Reci što misliš!