Novosti
Mate praši po krafnama, a Pažanin gušta u vinu!

novosti

GASTROLJUPCI

Mate praši po krafnama, a Pažanin gušta u vinu!

I kad nisu u ulozi žirija, poznati kuhari rado uživaju u dobroj hrani i piću.

Tradicionalne krafne, ili pokladnice, dobile su naziv po starom običaju maskiranja, prerušavanja, pa su i najpopularnije i najtraženije za vrijeme fašnika. Ovom običaju nije mogao odoljeti ni poznati chef Janković, koji je na svom Instagram profilu podijelio fotografiju ove slastice i otkrio kako pored vrhunske moderne gastronomije voli uživati i u tradicionalnim delicijama.

 

A post shared by Chef. (@matejankovic) on Feb 13, 2018 at 1:20am PST

Vjerni obožavatelji ostali su oduševljeni, pogotovo kad im je u komentarima Mate otkrio da ne priznaje krafne s čokoladom. „Bravo! Niti ja, krafna je s pekmezom, burek je s mesom i nema dalje!“, komentirao je jedan obožavatelj.

I dok zbraja kalorije i razmišlja kako će ih potrošiti u teretani, Ivan je pokazao da, osim kapljice maslinovog ulja, voli i kapljicu vrhunskog vina. Dobro društvo i odlično vino čine se kao dobitna kombinacija za Pažanina.

 

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan) on Feb 12, 2018 at 10:06am PST

Izgleda da je tajna njihova uspjeha u tome što, osim što i sami pripremaju vrhunska jela,  rado uživaju i u kulinarskim kreacijama svojih kolega, čija umijeća rado dijele i hvale na društvenim mrežama.

Hoće li i večeras uživati u dobroj hrani saznajte u novoj epizodi kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ s početkom u 20 sati na RTL-u!

Reci što misliš!