Novosti
Pažanin: Nemojte izmišljati toplu vodu! Kandidati uzvraćaju: Špiček je kriv!

novosti

Brigo moja, prijeđi na drugoga

Pažanin: Nemojte izmišljati toplu vodu! Kandidati uzvraćaju: Špiček je kriv!

U utorak navečer na setu su se pripremali okusi prošlosti, popularni recepti prošlosezonskih pobjednika Morane i Domagoja te simpatičnih slavonaca Bade i Toce. Ovosezonskim kandidatima njihovi recepti nisu donijeli previše slave, pogotovo Diani i Sanji koje su i drugi dan završile s nulom na bodovnoj ljestvici.

„Kako da vam ja sad komentiram ovu hranu? Čili je uništio kompletno jelo. Nemojte izmišljati toplu vodu! Radite jednostavno, radite kako treba i bit će dobro“, komentirao je Pažanin jelo Diane i Sanje u kojemu je bilo previše čilija.

Po receptu čili uopće nije trebao biti na tom tanjuru, ali zbog nesporazuma između mame i kćeri te Špičeka, na kraju je potpuno prevladao.

„Čili je kriv! I Špiček je kriv! Sutra će valjda biti bolje…“, zaključile su Diana i Sanja koje odgovornost prebacuju na druge, a njihov bod preuzeli su Lea i Marko za bolje prirpemljenu teletinu s kroketima.

Antoni i Ivica također su ostali bez boda jer su Tajana i Otto napravili bolju svinjetinu s bulgurom i kupusom. Otto je uskočio na mjesto Tajanine partnerice Andreje, a izgleda da novopečeni kulinarski par dobro funkcionira jer su napravili najbolje jelo večeri.

„Vidi se da je preuzeo inicijativu, vidi se ta njegova smirenost, ta njegova ljubav prema spizi, dečko se jako dobro snalazi“, pohvalio je Pažanin Otta, a Tajana mu se srdačno zahvalila na pomoći.

Kandidati ni večeras nisu pretjerano oduševili žiri, ali pomak se ipak osjeti. Znači li to da nas sutra očekuju prave gastro-delicije, saznat ćemo u novoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u srijedu u 20 sati na RTL-u!

Reci što misliš!