Novosti
Špiček bi „markirao“ sa seta, pa glumi da je bolestan!

novosti

Kao dijete u školi

Špiček bi „markirao“ sa seta, pa glumi da je bolestan!

Još je u prošloj epizodi najavio da odlazi na „bolovanje“, ljut zbog činjenice da jedini radi na setu, dok ostali zabušavaju.

„Ja sam obično te sreće da, kad sam dežurni kuhar, izgledam kao djelatnik na hitnom odjelu u Vinogradskoj bolnici. Mene uvijek nešto trebaju pitati. A još se poklopilo da skoro svi natjecatelji imaju po tri minute vremena za 'pitanja'“, kaže Tomislav Špiček, današnji dežurni kuhar, koji je u svih pet prijašnjih sezona bezrezervno pomagao natjecateljima. No, promijenio je taktiku nakon što je čuo Ivana Pažanina kako po cijele dane leži i odmara jer natjecatelji ne traže pomoć, pa se već na početku epizode požalio na bolove u trbuhu, a kasnije i u nogama.

„Obično kad imam dežurstvo, proradi nešto u meni. Jednostavno je šarafilo u želucu i to je jako nezgodno. A oni se svi smiju mojoj nevolji i nitko ne uskače u pomoć, da me zamijene kao dežurnog kuhara! Strašno…“, žali se Špiček držeći se za trbuh.

„Naravno da bi mu uvijek pomogao i da bi ga uvijek zamijenio. Svaki put kad ne glumi!“, kaže Mate zezajući pritom Špičeka da su kola hitne pomoći na putu.

I dok Špiček glumi zdravstvene probleme, ostatak žirija se priprema za novu rundu kušanja četiri različita jela. Tko je skuhao najbolji tanjur, doznat ćemo večeras u novoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!“ u 20 sati na RTL-u!

 

Reci što misliš!