Novosti
Još jedan savršen dan za vas!

novosti

Pažanin hvali Nikolinu i Otta:

Još jedan savršen dan za vas!

U utorak navečer, mladi par izvukao je svoje asove iz rukava i pozitivno iznenadio žiri, koji ih je nagradio maksimalnim ocjenama!

Mateja Domitrović Sabo, Mate Janković i Ivan Pažanin okrenuli su desetke na svojim kuhačama i tako pohvalili Nikolinu i Otta za njihove savršene tanjure.

„Ovo je još jedan savršen dan za vas, okruglice su perfektne, prezentacija je odlična, sve je savršenstvo! Ovo je prava riba u soli, topi se u ustima, stvarno perfektno!“, kazao je Pažanin, koji nije mogao prestati hvaliti okruglice od kozica i ribu u soli koju je pripremio mladi zaljubljeni par. S njim su se složile i njegove kolege u žiriju, a Janković je primijetio jednu poveznicu između jučerašnjeg i današnjeg briljiranja.

„Predlažem da vam Špiček uvijek bude mentor jer izgleda da su ocjene besprijekorne kada je on dežurni kuhar“, kazao je Mate dok Nikolina i Otto nisu mogli vjerovati svojim očima kada su ugledali tri desetke.

Za razliku od njih, pojedine natjecateljske parove sreća je napustila pa su potpuno potonuli na bodovnoj ljestvici. Loreta i Ivana servirale su jednu klasičnu pogrešku na koju je žiri, malo je reći, alergičan, a to je sirova piletina.

„Ja bih sebi dala nulu za sirovu piletinu, pa tko to još radi?!“, zapitala se Loreta, koja se začudila što su uspjele sakupiti i najnižih 11 bodova u večeri jer je bila svjesna greške koju su napravile.

No, kako se cure ne bi obeshrabrile, nakon njih su 'kiksali' Žuti i Ćale, koji su, pak, servirali sirovi krumpir s ne tako ukusnim kozicama i zaradili niskih 13 bodova.

„Ako vam se još koji put dogodi sirovi krumpir, bit ćemo mrtvi“, požalio se Pažanin, koji više neće tolerirati tako loše izvedbe jela. Nakon jučerašnjeg trijumfa, Žuti i Ćale sada su pali na nešto niže bodove, a isto se dogodilo Miroslavu i Josipu, koji su nakon tri desetke iz prethodne epizode, danas dobili upola manje bodova.

Hoće li se stanje na bodovnoj ljestvici sutra drastično promijeniti, ne propustite pogledati u novoj epizodi kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u srijedu, 14. ožujka u 20 sati na RTL-u!

Reci što misliš!