Novosti

novosti

Večeras u 20 sati

Špiček natjecateljima: 'Zašto slušate Matine savjete?!'

Za Špičeka postoji još jedno osnovno pravilo – kada je on dežurni kuhar, ne traži savjete od ostalih članova žirija showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'!

Vjekoslav i njegova majka Davorka večeras pripremaju ribu s povrćem u škartocu. Usred pripreme ovog jednostavnog jela, nešto će poći po zlu. No, sin i majka iz Splita neće se previše nervirati jer – imaju zvono!

„Tko ti je rekao da to radiš?“, zaskočit će Tomislav Špiček Vjekoslava jednim posve jednostavnim pitanjem, ne znajući da će ga odgovor izbaciti iz takta. 

„Ako ti je Mate rekao što da radiš, što onda mene zoveš? Ako sam ja dežurni kuhar ovaj tjedan i ako sam ti ja već rekao kako da napraviš, zašto onda slušaš Matu?! Onda pozovi Matu neka ti do kraja pomogne u pripremi jela!“, vikat će Špiček u nadi da će natjecatelji napokon shvatiti da članovi žirija na različite načine pripremaju iste namirnice, baš kao što imaju i različite ukuse.

„Ne postoji kuhinja u kojoj odluke donose dva chefa. Glavni kuhar i njegov zamjenik zajedno donose odluke, moraju biti sinkronizirani“, objašnjava Špiček, koji ovaj tjedan ne ocjenjuje jela, ali može utjecati na njihovu pripremu kao dežurni kuhar.

Čiji će savjet poslušati Vjeko? I kakve će ocjene on i majka Davorka dobiti? Doznat ćemo sve u novoj epizodi kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ večeras u 20 sati na RTL-u!

Reci što misliš!