Novosti

novosti

Najteži zadatak dosad?

Natjecatelji kalkuliraju, a žiri traži samo jedno: ' Za 100.000 kn natjecatelji bi trebali biti dorasli novom izazovu'

U ovoj fazi natjecanja od kandidata showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' očekuje se da znaju čitati recept, pa makar on bio i djelomično napisan.

Osam parova podijeljeno je u dva tima, koje vode Andrea i Barbara te Nikolina i Otto. S obzirom da su prošli polovicu sezone, od kandidata se očekuje da mogu napraviti jelo po receptu u kojem su navedene samo namirnice, dok je opis pripreme napisan u natuknicama. Kandidati će upravo takav zadatak dobiti u večerašnjoj epizodi showa, kada će vođe timova podijeliti koverte na kojima je napisan samo naziv jela.

„Za 100 000 kn natjecatelji bi trebali biti dorasli ovom izazovu, budući da se uskoro prikazuje 50. epizoda. Nas u žiriju više apsolutno ništa ne zanima, kandidati moraju dokazati da su spremni, da žele i znaju kuhati“, kaže Mate Janković, koji u ovom dijelu natjecanja očekuje samo odlična jela.

Da je zadatak zanimljiv i poprilično težak, dokazuje i napetost među kandidatima. Dok vođe tima „Ribice“ , Andrea i Barbara, kalkuliraju kome će dati koju kovertu, Nikolina i Otto sebi ostavljaju onu za koju smatraju da sadrži najteži recept, a Vjeko iz tima "Zlatno prase" je uvjeren da se među receptima krije zamka.

„Ma, je li ovo zamka? Imam čudnu smjesu kojom punim meso… Ima u receptu šema, prevara! Svašta se događa na setu, u tim receptima je uvijek neka caka“, u nevjerici će Vjeko, koji ne vjeruje žiriju kada mu kaže da su recepti točni, samo „nisu objašnjeni u tančine“.

Hoće li natjecatelji profitirati od kalkuliranja i hoće li Vjeko naći „zamku“, doznat ćemo već večeras u 21:05 sati, kada se na RTL-u prikazuje nova epizoda kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“.

Reci što misliš!