Novosti

novosti

Večeras u 21:30

Zar će se ekipa iz 'Starih puca' posvađati zbog jednog jela?!

Kao pravi detektiv, Pažanin će ispitivati natjecateljske parove ne bi li tako doznao odgovor na najvažnije pitanje: tko je kriv za poraz 'Starih puca'?

U sinoćnjoj epizodi showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ tim „Zlatno prase“ bio je bolji od „Starih puca“. Šefice gubitnika, Ružica i Barica, moraju dokučiti gdje je nastao krivi spoj kako bi danas nadmašile protivnike i osvojile bodove. U tome im potpuno neplanirano „pomaže“ Ivan Pažanin!

„Ružica i Barica svalile su krivnju na Andreu i Barbaru, tvrde da su presolile glavno jelo. A one kažu da nisu... Eto, baš interesantno! Čim ne ocjenjuje žiri, odmah se pojave trzavice… Ali, vratit ćemo se mi brzo, neka se oni ne sekiraju“, kaže Pažanin, koji je u maniri pravog detektiva započeo s 321-potragom za parom koji će nositi titulu krivca propitkujući Davorku, Vjekoslava, Andreu i Barbaru!

„Čule smo što su Ružica i Barica rekle. Popričat ćemo s njima kasnije! Nije istina što kažu, umak nam nije bio preslan. Čak je bio lagano neslan…“, odgovaraju Andrea i Barbara, dok Vjeko s osmjehom na licu tvrdi da će njega prvog okriviti jer „Vjeko je uvijek kriv“!

„Tko je sad lud u cijeloj toj priči?!“, pitat će se Pažanin prije nego li donese presudu.

Hoće li pasti teške riječi zbog poraza ili će se sve riješiti ako voditeljica Doris Pinčić Rogoznica upiše nekoliko brojeva ispod „Starih puca“ na tablici s bodovima? Odgovore ćemo doznati večeras jer se od 21:30 na RTL-u emitira novi nastavak kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“.

Reci što misliš!