Novosti

novosti

Kalkulacije i taktike!

Već se razmišlja koji parovi idu u dvoboj!

„Sraz restorana“ nije niti završio, a natjecatelji showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' već su počeli razmišljati o tome koga će šefovi timova poslati u posljednji kuhoboj ove sezone.

Natjecatelje večeras očekuje još jedno neizvjesno kuhanje na 321-trgu jer, što se bodova tiče, timovi nikada nisu bili bliži jedni drugima. U novom nastavku showa pred natjecateljima je puno posla - kuhaju jelovnike u tri slijeda prema zanimljivim receptima, a pritom razbijaju glavu o sljedećem kuhoboju. Naime, u ovom okršaju timova šefovi se neće moći osloniti na tablicu s bodovima, već će morati donijeti tešku odluku koga pustiti u dvoboj.

„Ne znam kako će ovaj put šefice našeg tima izabrati za kuhoboj jer nemamo klasične bodove koji jasno kažu tko je koliko skupio ovaj tjedan. A k tome je i jako uzak izbor, tako da ćemo o tome kad dođe vrijeme. Iako se bojim da će nas poslati u duel jer smo mlađe, a Davorka im je vršnjakinja“, otkriva Barbara te dodaje u šali da će se pokušati umiliti Ružici i Barici - jednim pranjem suđa ili masažom dok se kuha!

„Tko bi mogao biti u duelu? Ne znamo još… Oba su para već bila dvaput duelu! Ma, ja kažem da je najbolje igrati par-nepar pa u kuhoboj poslati onaj par koji izgubi… Ili vući šibice! Svejedno, samo neka bude fer…“, sa smiješkom progovara Ružica koja šefove tima „Zlatno prase“ zove taktičarima. Uvjerena je da će Nikolina i Otto u kuhoboj poslati jake suparnike, a slabije ostaviti u timu.

„Stavili smo se u poziciju – tko bi nas izbacio da je na našem mjestu“, otkriva Nikolina svoju taktiku, a koju opet može uzdrmati današnji rezultat kuhanja jer Josip i Miroslav pripremaju desert, a Loreta i Ivana glavno jelo.

Jesu li natjecatelji previše razmišljali o kuhoboju, a premalo o jelovnicima? Kakvu su odluku donijeli gosti restorana – koji je tim uspješniji u „srazu restorana“? Odgovore otkriva novi nastavak kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, večeras u 21:30 na RTL-u!

Reci što misliš!