Novosti

novosti

Svi pjevaju, ja ne čujem…

Ružica zabranila Barici da pleše sa Zadrankama!

Glasna glazba na 321-trgu neke će parove razveseliti, dok će drugima donijeti samo probleme…

Kako bi im posljednji dan kuhanja u „srazu restorana“ prošao što bezbolnije i bez prevelike nervoze, natjecatelje će pokušati opustiti posebno iznenađenje produkcije showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“. Tijekom kuhanja kandidate će iznenadna glazba navesti da nakratko zaborave na kuhanje te zapjevaju, zabave se, pa čak i zaplešu.

Loreta, Ivana i Vjeko uvijek su spremni za zabavu, stoga ne čudi da će se prvi razveseliti glazbi. Kada će iz zvučnika čuti poznati zvuk tamburice, Ivana će pohitati prema Barici, pozivajući je na ples. No, Zadranka neće stići napraviti niti dva koraka, jer će je dočekati „hladan tuš“!

Ružica mi ne da da plešem s Baricom! Ja joj to nikada neću oprostiti! Ja sam se zaletila do Barice, koja me onako čeka „sad ćemo plesati“. Kad ono, Ružica kaže: NE! Ma baš je frau Ružica!“, opisuje Ivana kako joj je Ružica zabranila da priđe bliže Barici jer sestrične „nemaju vremena“ za zezanciju.

„Barica ima nekog drugog posla sad!“, poručuje Ružica Zadrankama, nastavljajući dalje s pripremom jela.

Među rijetkim osobama koje se neće rasplesati po studiju je i Vjekina majka Davorka. Hoće li joj Vjekin entuzijazam i poskakivanje ići „na živce“, doznat ćemo u novoj epizodi kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, večeras u 21:30 na RTL-u!

Reci što misliš!